Баумит

Идеи с бъдеще

Мазилка НанопорТоп

Баумит НанопорТоп е пастообразна мазилка с иновативна рецептура, базирана на нанотехнологиите и ефективния принцип на фотокатализата. Отличава се със силна паропропускливост и много ниска склонност към замърсяване. Мазилката е самопочистваща се със силата на светлината. Подходяща е за всички Баумит топлоизолационни системи. Оцветява се в 654 цвята по цветовия каталог Баумит Лайф.

нанопор мазилки

 Мазилка НанопорТоп
 Мазилка СиликонТоп

Мазилка СиликонТоп

Баумит СиликонТоп е пастообразна мазилка на основата на силиконови смоли. Тя е силно водоотблъскваща, с висока паропропускливост и ниска склонност към замърсяване. Антистатична и прахоотблъскваща Баумит СиликонТоп е подходяща като крайно покритие върху системи Баумит Стар и Про. Мазилката се оцветява в 654 цвята по цветовия каталог Баумит Лайф.

силиконова мазилка

Мазилка СиликатТоп

Баумит СиликатТоп е екологична пастообразна мазилка на силикатна основа.  Тя е водоотблъскващата и с висока паропропускливост.  Съхне от вътре навън без напрежения. Идеална за полагане върху бетон, стари и нови минерални мазилки и шпакловки. Баумит СиликатТоп е особено подходяща за саниране на паметници на културата. Оцветява се 654 цвята по цветовия каталог Баумит Лайф.

силикатна мазилка

 Мазилка СиликатТоп
 Мазилка ГранопорТоп

Мазилка ГранопорТоп

Баумит ГранопорТоп е пастообразна мазилка на основата на изкуствени смоли. Тя е много еластична, силно водоотблъскваща и се мие лесно. Баумит ГранопорТоп е устойчива на механични въздействия и позволява брилятно оцветяване в 758 цвята по цветовия каталог Баумит Лайф.

полимерна мазилка

Фина мазилка ФайнТоп

Баумит ФайнТоп е фина мазилка на силиконова основа със зърнометрия 1мм. Тя е силно водоотблъскваща и с ниска склонност към замърсяване. Подходяща е за оформяне на декоративни елементи по фасадата. Мазилката се оцветява в 654 цвята по цветовия каталог Баумит Лайф.

Фина мазилка ФайнТоп
 Мазилка ПураТоп

Мазилка ПураТоп

Мазилка ПураТоп е фасадна мазилка за интензивни и брилянтни цветове. С изключително висока стабилност на цвета и особено добро свързване с пигментите. Оцветява се във всички цветове по каталога Life.

мазилка ПураТоп

Мазилка ДуоТоп

Баумит ДуоТоп е пастообразна мазилка на основата на изкуствени смоли. Тя се произвежда в две структури: драскана К1,5 и влачена R2. Оцветява се в 380 цвята (завършващи на номера 6, 7, 8 и 9) по цветовия каталог Баумит Лайф.


 Мазилка ДуоТоп
Мазилка КреативТоп

Мазилка КреативТоп

Баумит КреативТоп  е иновативна пастообразна мазилка на силиконова основа. Специалната й рецептура позволява моделиране според вижданията на архитекта и дизайнера на разнообразни структури - от много гладки до релефни и такива, наподобяващи различни строителни материали - груб и гладък бетон, дърво, камък, пръскана мазилка и др. Моделирането се извършва с различни инструменти и техники на полагане.  Баумит КреативТоп може да бъде произведена в 758 цвята, които комбинирани с индивидуално създадените за Вашата сграда структури могат да направят Вашата фасада неповторима. 

моделираща мазилка КреативТоп

Програма Дизайн

Иновативната Баумит Програма Дизайн, включваща Баумит Лазур, Металик и Блясък дава нови измерения на архитекти и дизайнери за получаване на ефекти върху фасадата, като премахва границите пред въображението. Ефектните покрития, положени върху индивидуално моделирани структури на Баумит КреативТоп, осигуряват възможност за изключително уникално звучене на фасадата.

вижте повече

Програма Дизайн
Фасадни бои

Фасадни бои

888 цвята от палитрата Life на Баумит!  Сега вече Вашата творческа фантазия е свободна! Искате фасадата да бъде  многоцветна или спокойна, или въздържана, или с акценти? Всичко е възможно с фасадните бои на Баумит Колор. Към традиционно използваните вече бои СиликонКолор, СиликатКолор и ГранопорКолор, Баумит добави и иновативни бои с изключителни качества. Самопочистващата се с помощта на фотокат-технологията НанопорКолор спестява разходи за бъдеща поддръжка.  Премиум боята на силиконова основа СтарКолор ще ви впечатли с лесно полагане и висока покривна способност.  С висококачествената полимерна боя ПроКолор  с две лесни нанасяния ще получите всички възможни цветови нюанси с брилянтен оттенък. Баумит Колор са подходящи както за ново строителство, така и за визуално реновиране и поддържане на Вашата фасада.

фасадни бои